Rejseforsikring

OK/Vardia rejseforsikring dækker bl.a. udgifter til lægebehandling og hospitalsbehandling ved rejser uden for Danmark. Hos os får du en forsikring som dækker dig året rundt uanset hvor tit du rejser. Man kan vælge at tegne Europa dækning eller en verdensdækning. Nederst på siden kan man læse om hvilke lande der er omfattet af Europa dækningen. Hvis man skal rejse til et land, som ikke er omfattet af Europadækningen, så skal man have en verdensdækning.

 

Enkel rejseforsikring – uanset hvor du rejser

Hos OK/Vardia Forsikring ønsker vi at lave enkle forsikringer til konkurrencedygtige priser, hvor du ikke skal betale ekstra for andres risiko, men udelukkende for den risiko, som du selv udgør. I dækningsskemaet herunder kan du se, hvad din rejseforsikring indeholder.

Har du brug for et rejsekort?

Skal du ud og rejse, kan du med fordel udskrive et rejsekort og tage med på rejsen.

Medicinsk forhåndsgodkendelse

Skal du rejse og har du en sygdom eller en skade, så gælder der særlige vilkår for din rejseforsikring

Rejser over 60 dage

Hvis du skal rejse i mere end 60 sammenhængende dage, så husk at forlænge din rejseforsikring. Dette kan gøres med Selandia Rejseforsikring, hvor du kun skal bestille det antal dage du rejser udover de 60 dage du er dækket af OK/Vardia Rejseforsikringen.

Mere om OK/Vardia rejseforsikring

  • Europadækningen er inklusiv dækning i Tyrkiet
  • Vi benytter Falcks 24 timers alarmcentral uanset hvor du befinder dig i verden
  • Medrejsende børnebørn og børn under 18 er automatisk dækket
  • Skader i forbindelse med farlig sport er dækket- dog dækker vi ikke faldskærmsudspring, skade som følge af deltagelse eller træning i professionel sport, bjergbestigning, ekspeditioner, træning eller deltagelse i enhver form for motorløb eller hestevæddeløb
  • Mulighed for at vælge attraktive tilvalgsdækninger som afbestillingsdækning og skidækning