Om OK’s samarbejde med Vardia

OK er et dansk andelsselskab, ejet af cirka 17.000 kunder og forhandlere. OK samarbejder med Vardia om at tilbyde forsikringer til kunder med et OK Benzinkort.

OK er Danmarks mest solgte benzinmærke, og vi ønsker med konkurrencedygtige forsikringer, at det skal være endnu mere attraktivt at være bilist og kunde hos OK.

I OK ønsker vi at gøre det nemt og enkelt at være kunde. Mange betaler i dag for meget for deres forsikringer og for dækninger, som der sjældent eller aldrig er brug for. Du får en enkel og overskuelig forsikring med en god dækning, og du betaler kun for den risiko, som du selv udgør. Det gør, at vi har konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Med kvalificeret rådgivning og et højt serviceniveau giver vi dig skræddersyede forsikringer til en konkurrencedygtig pris.
Vi tror på, at den enkle løsning ofte er den bedste, og vi ønsker at lave forsikringer, hvor du altid ved, hvad du får – og hvad du ikke får.

Om Vardia

Vardia er en succesrig udfordrer på det danske forsikringsmarked, som tilbyder forsikringer til privatpersoner.
Vardia blev etableret i Danmark i 2013.

Forsikringsgiver er Insr Insurance Group ASA.
Vardia A/S er registreret hos Finanstilsynet som forsikringsagent til Insr Insurance Group ASA.

Insr Insurance Group ASA
Org. nr. 994 288 962
Haakon VII’s gate 2
0161 Oslo
Norge

Hvorfor vælge Vardia som selskab?

Der er mange grunde til at du skal vælge os som dit forsikringsselskab. Lad os prøve at overbevise dig med disse ord.

  • Højt serviceniveau

    Vores største prioritet er at servicere vores kunder. Når du kontakter os bliver du udelukkende serviceret af veluddannede forsikringsrådgivere.

  • God og hurtig skadesbehandling

    Vi har udliciteret vores skadesbehandling til de bedste i branchen, Crawford. Det er utrolig vigtigt for os at vores kunder får en god oplevelse, når de har brug for det.

  • 100% papirfri

    Vardia er et enkelt og miljøbevidst selskab. Derfor har vi valgt at være papirfri. Det betyder at al kommunikation foregår via mail eller telefon og at vores kunder får alt tilsendt via mail.

Vi besvarer 95% af vores opkald indenfor 90 sekunder

95%